hits

Claw

26.05.2010 - 20:40 6 kommentarerMeg og Maddeliten var en tur oppe i høgget her med guttene på lørdag. Hun har også fått anskaffet seg denne berømte olavesten, som vi begge forelsket oss i, så nå slipper vi å krangle om den jeg løp raskest til kassa med. Wee!Gutta sine. Thomas bruker som vanlig mesteparten av kvelden på å sikle ned Tommy's iphone. Gå og kjøp deg en baby!!!!

På søndag var jeg innom mams på lørenskog og fikk både frokost og middag og kos. Det er så deilig å være hjemme, god energi og stemning. Så testet jeg ut vintage vesten (?) min, som jeg fikk da jeg var konferansier for den motevisningen for noen mnd siden. Den er jo supervakker.. jeg har bare sliti litt med å style resten av antrekket rundt den. Kjørte litt retro stil over hele denne gangen da. Safe.I forigårs var jeg, Beryl og John hos Silje. Det var kos å bare sitte å prate i mange timer. Silje slipper snart debutsingle, som hun har spilt inn en super video til. Det blir spennende. Vi forstyrret henne egentlig midt i låtskrivingen, og John bøffa gitaren hennes for å se om han hadde noen natural skills. Og tro det eller ei, men vi er faktisk like flinke:


Ingen tvil!Moi & min kjære Beryl (firewalkwithme.no). Og se.. jeg har fått strammet inn flettene på siden. Way overdue.I dag har jeg vært hos cosmo beauty og fikset neglene. Vi la bare gele oppå mine egne negler denne gangen, så får jeg la de vokse litt i fred. Det ser jo ryddigere ut også, når de ikke er 18 cm. Og jeg personlig ser bare klønete ut med lange negler, jeg strever for mye.Ze rezult.

Og dagen i dag er en fantastisk dag fordi min kjære Thomas har blitt B-listet på P3, med debut singelen sin!!!! ÆÆÆÆÆÆÆ!!! Det er fantastisk. Kanskje du har hørt den i dag? :) "Fish out of water" heter den og jeg håper dere alle får høre masse av den i sommer. :) Den er ikke i salg enda, men ikke tvil på at jeg legger ut link etterhvert!

:*

6 kommentarer

★ Silje Reistad Christensen

26.05.2010 kl.20:44

Haha, herlig video :) Kanskje du kunne hatt en spørsmålsrunde eller noe?

Elisabeth Carew

26.05.2010 kl.20:48

Silje Reistad Christensen:

Jo, kanskje etterhvert. :)

Victoria - FOTO

26.05.2010 kl.20:50

fine bilder :) og herlig video.

Siljepilje

26.05.2010 kl.23:04

Kosli kveld me gitarheltan mine, haha! ;)

Sjekk ut min blogg på http://blog.missSelia.com

Når i bli stor ska i bli like flink å blogge som Elisabeth ;)

Tji hi!

KLEM

Madde

27.05.2010 kl.15:27

fint antrekk baby! Tror ikke det er en vest? Hei SIlje!

Siljepilje

27.05.2010 kl.17:05

Hei Madde! Du, ka e den nettsida du tok bilda for her om dagen?

Skriv en ny kommentar