hits

Farewell

22.05.2010 - 15:55 4 kommentarerPå torsdag var jeg en tur innom åpningen av Monki og Weekday i karl johan. Mye fint altså.. jeg måtte stikke innom dagen etter og ta med meg et par ting.Det var litt underholdning i Weekday butikken. Aner ikke hvem han er eller hva artistnavnet hans er, men det var kult. Veldig 80 talls feel på beaten. Rop ut hvis du vet hvor jeg kan høre det igjen. :)Good people. Beryl har besøk av den vakre mammaen sin, så hun var også med en tur.Miss Judy har fått seg ny tættis! Elsker den. Den er ikke fylt inn enda, men den er utrolig vakker allerede.Dontyathink?
Widar og Thomasen på Mathias' avskjedfest i går. Jeg og Thomas kom rett fra date, så jeg var så mett at jeg var svimmel. Det hjalp ikke at det var 300 stk i en bitteliten stue, men det var koselig da. Mathias ble så glad for avskjedsgaven. ;) For noen dager siden, samlet vi oss alle sammen og tok et bilde, som Sarah fikk rammet inn til han. Det er vel klemz!Mathias og Lea, bittersøt mode.
Apropos tatoveringer. Mathias viser deg ryggen sin. Litt av et mesterverk. Den har tatt noe sånt som 100 timer å få gjort og den er jo helt sinnsyk.. :)
This heat is killing me. Uten at jeg klager. Jeg tolererer å pines i varme, det er et privilegium.
I dag skulle jeg gjerne ha vært på grilling hos Iren, men jeg er en smule utslått. Leiligheten MÅ ryddes også. VI får se hva jeg rekker over. Kos dere i sola.

:*

4 kommentarer

k9e

25.05.2010 kl.17:06

heey, digger deg og bloggen ! :D

lurte bare på om du kunne lage en sminkevideo, eller bare si hva slags foundation og sminke du bruker ? finner aldri noen foundation som passe min hud ( har veldig lik din).

håper du kan hjelpe meg :)

Marie

25.05.2010 kl.20:40

Ja helt enig :D Det hadde vært kult vist du hadde hatt en spørrerunde, eller sminkevideo og outfit og sånt :) Jeg syns du har så kul stil <3

Elisabeth Carew

25.05.2010 kl.23:59

k9e:

Takk. :) Jeg er ikke noen ekspert selv, men jeg bruker glo minerals pudder foundation og concealeren fra YSL i mørkeste farge (3 tror jeg). :) Jeg tror du får ta i Glo på coverbrands.no og i enkelte frisørsalonger.

Elisabeth Carew

26.05.2010 kl.00:00

Marie:

Skal vurdere :)

Skriv en ny kommentar