hits

Raindance

14.05.2010 - 12:48 2 kommentarer


Her om dagen var Micropops i staden igjen, så det ble middag og champagne, veldig kos. Vi spiste på Yaya's og gikk hjem til meg i duskregnet etterpå.
Det minnet meg litt om en sommerkveld i fjor, da vi var ute og himmelen plutselig falt ned. Hele den oppstasa køen utenfor LaBelle Sole fikk lettere panikk (noen skreik!) og jeg fikk litt naturkatastrofe vibber av de stakkars jentene (og guttene) som hadde brukt en drøy dag foran speilet, før regnet vasket av dem trynet igjen.
Jeg er ikke glad i regn jeg heller, men mest fordi jeg får den klassiske Ronja Røverdatter sveisen med litt afropuff, men denne kvelden gav vi opp. Vi var en gjeng på typ 10 voksne mennesker som hoppet, plasket, lo og mistet hodet helt. Vi oppførte oss som russ. Nesten. Det var gøy. Og når vi kom oss inn, måtte alle bli med inn på soverommet og få skift, mens tørketrommelen tok seg av lekeklærne. Klassisk.

Haha, fant et bilde fra kvelden.. her hyller vi Michael Jackson på parkeringsplassen utenfor studio, noen minutter før det begynner å regne.

2 kommentarer

Victoria - FOTO

14.05.2010 kl.12:50

fine bilder :DDDD

Marie

14.05.2010 kl.16:00

Haha, kule bilder :P

Skriv en ny kommentar