hits

Pitch black

22.03.2010 - 22:21 2 kommentarer


Nå blir det kjapp forberedelse til shoot i morgen. Huff jeg er så sliten i kveld, har mest lyst til å bare legge meg.. men kan ikke begynne å stresse i morgen tidlig. Har vært innom Spalt PR og plukket ut noen kule klær og handlet litt på Bik Bok faktisk. De har en del kule ting der om dagen... sånne undertøys aktige topper bland annet. Det liker vi!
Her har jeg forresten på meg nok en herre skjorte fra NIKE. Den er stor og baggy og så har jeg et belte i livet. Det som er kult med å bruke herre klær er at du ser ikke alle andre jenter med det samme som deg og NIKE har mye fete hverdagsklær også... det er ikke alle som er klar over det. :)Farget faktisk håret mitt svart i går. Jeg vet det høres dust ut, men jeg har jo mørk mørk brunt hår og i solen lyser brunfargen opp. Jjeg syns jeg kler bedre å ha kull svart hår.

Nå får jeg sette sammen litt outfits til i morgen og finne viben. Vi skal ta bildene på et utested (emil&samuel), så dette blir forhåpentligvis en greie jeg ikke har gjort før.

:*

2 kommentarer

Maria- :)

23.03.2010 kl.07:55

Kjempe fint...! Tusen tusen takk for at du svarte på mailen min, det betyr kjempe mye!!!!!!!

andrea

23.03.2010 kl.14:16

fint anntrekk : )

Skriv en ny kommentar