hits

Helgen

19.01.2010 - 20:05 Én kommentar


I helgen var min kjære Linda på besøk. Superkos, men hun vil alltid dra meg med ut på byen, og jeg er mest fan av rolige puber og div. Men det ble La Belle denne kvelden, fordi Linda bestemmer alt. Først var det MGP vorspiel hos meg, etter at jeg hadde vært en snartur innom VGTV's live MGP sending, hvor jeg heldigvis slapp å synse, men kunne snakke mest om hvordan jeg syns det var å være med i Grand Prix. Og jeg er veeeldig glad for at Aleksander Stenerud gikk videre, elsker han. Han er James Bond på scenen, haha! Veldig bra show.
Og jeg må innrømme at det er like spennende for meg å se hvilke 3 som går rett ut også, for jeg var jo en av dem i min delfinale og vi skal jo kjempe om en plass i "siste-sjansen" nå til uken! Jeg kjenner at trommerullen har begynt allerede, jeg har jo veldig lyst til å få være med litt videre, selv om det er a looong shot. Heia taperne!

Én kommentar

marthe ¢¾

19.01.2010 kl.20:07

ah, jeg liker bloggen din as, du skriver sikkelig bra :D:D

du? kunne du vært så snill og brukt ett min på å gå inn på bloggen min og komentert det siste inlegget mitt?:D:D jeg hadde blitt suuuper glad vis du kunne gjort det.hihi!

Skriv en ny kommentar